A Revoticánál NINCS ÁREMELÉS!

A Revoticánál NINCS ÁREMELÉS!

Számunkra a vásárlóink érdeke a legfontosabb, ezért az ismert energiapiaci helyzetben az alábbi intézkedéseket hoztuk:

1)            A bemutatótermeinkben a fűtést és a világítást minimálisra vesszük vissza, csak a bemutatótermi irodák lesznek fűtve. Az áramfogyasztást a legminimálisabbra korlátozzuk.

2)            Nekünk vásárlóink érdekei fontosabbak mint a beszállítóink érdekei, ezért a magas energiaárak miatt folyamatos áremelésre kényszerülő EU-s alapanyag, félkész termék, és alkatrész beszállítóinkat ideiglenesen szerb, török, és egyéb, nem EU-s beszállítókra cseréltük. Amennyiben nem így tennénk, kénytelenek lennénk vásárlóinkkal kifizettetni az uniós beszállítóinkat terhelő szankciós-ellenszankciós nagypolitikai adok/kapok költségét. Piaci analíziseink szerint a bútorgyártó-kereskedő  értéklánc összes tagja hasonló dilemmával fog szembesülni az elkövetkező időszakban: vagy kitart az úniós beszállítóknál és az égig emeli az árait, vagy ideiglenesen  búcsút mond a lengyel és egyéb EU-s bútoroknak, matracoknak, alkatrészeknek, félkész termékeknek, alapanyagoknak.

3)           Több kamionnyi matracgyártáshoz és bútorgyártáshoz szükséges alapanyagot, alkatrészt, szövetet halmoztunk fel még a nyersanyag árrobbanás előtt, így biztosítva vevőinknek a megfelelő árakat a következő hónapokra. A kedvezőbb árakat továbbadjuk vásárlóinknak.  

4)            Biztosak vagyunk benne, hogy jelen szituációban nem azok a cégek tudnak majd tovább működni amelyek okosak vagy erősek, hanem azok, akik a leghamarabb és a legjobban alkalmazkodnak a változó piaci helyzethez. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeinket változatlanul jó minőségben, kedvező áron tudjuk előállítani és forgalmazni, és bízunk benne, hogy  vásárlóink továbbra is minket választanak majd.