Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

FONTOS INFORMÁCIÓ: Cégünk nem klasszikus webáruházat üzemeltet ahonnan készletről lehet matracot vásárolni, hanem lehetővé teszi vásárlóinak hogy interneten keresztül, egyedi paraméterek megadásával (egyedi méret, és szövetválaszték) gyártathassanak le maguknak kárpitos bútorokat, illetve matracokat. A szakszerű kiszolgálás érdekében javasoljuk, hogy keressék fel az Önökhöz legközelebb levő bemutatótermünket ahol kollégáink szakszerű tanácsadással segítik a vásárlást. Bemutatótermeinkben az összes általunk gyártott matrac és kárpitos bútor ki van állítva, az összes szövet- és huzatfajta megtekinthető.
A weboldalon keresztül leadott rendelésekre vonatkozóan (a köznyelvben "14 napos elállásként" rögzült),  a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződéseket szabályozó 45/2014 (II.26) Kormányrendeletben meghatározott elállási jogát a fogyasztó NEM gyakorolhatja a hivatkozott Kormányrendelet 29.§ c) és e) pontja alapján. Minden általunk gyártott terméket megrendelés után, egyedi igények alapján (méret és huzatválasztás után) állítunk elő. Matracaink ráadásul higiéniai termékek, amelyek felbontás és használatbavétel után egészségvédelmi okok miatt nem küldhetőek vissza. VISZONT: a cégünknél rendelt matracok 100% -ban új termékek, a nálunk vásárlók GARANTÁLTAN nem kapják meg más vásárlók visszaküldött ilyen/olyan foltos matracát. Hallottunk már olyan esetekről, hogy azokon a helyeken ahol pénzvisszafizetési garanciával árulnak matracot, sok esetben újra eladják a visszaküldött matracokat. Reméljük senki nem ringatja magát abban a hitben, hogy az említett cégek meg fogják semmisíteni az adott esetben 200 ezres matracot csak azért, mert az az előző (esetenként a megszokott sztenderdektől úgymond eltérő higiéniai szokások szerint élő)  vásárlónak nem felel meg.
Évente 35 ezer matracot gyártunk és értékesítünk Magyarországon, kijelenthetjük, hogy a weboldalra feltöltött fényképek alapján, kipróbálás nélkül nehéz kényelmes matracot választani. A webes rendelést azoknak ajánljuk, akik előzetesen már voltak bennt a bemutatórmeinkben a matracokat vagy kárpitos bútorokat kipróbálni.     

Matracvásárlás a weboldalon

Matracok vásárlása (méret és huzattípus megadásával)

1. Válassza ki az Önnek megfelelő matractípust.

2. A leomló menü segítségével válassza ki az ágykeretének megfelelő matracméretet.

3. A leomló menü segítségével válasszon hozzá az izlésének megfelelő matrachuzatot. A matrac ára a matrac méretétől és a választott huzattípustól függ

4. Kattintson a jobb oldali "rendelés" fülre, és töltse ki a szükséges adatokat.

5. Küldje el megrendelését a "megrendelés" gombra kattintva.

6. Ekkor a megrendelés közvetlenül a termelésirányító rendszerbe kerül, amely automatikusan kiállít önnek egy "díjbekérő" bizonylatot, és az automatikusan kiküldött e-mailhez csatolja *.pdf formátumban.

7. Kérjük utalja el, vagy fizesse be a díjbekérőn szereplő összeget bankszámlánkra (Raiffeisen) (a rendelési érték 30%-a). Kérjük ügyeljen arra, hogy az utalás megjegyzés rovatába csak a díjbekérő száma kerüljön, egyéb szöveg NE.

8. Az összeg megérkezésekor a termelésirányító rendszer a rendelést automatikusan élesíti, és elindítja a gyártást A rendelésről visszaigazolást készít, amit *.pdf formátumban a rendelés visszaigazolásához csatolja, és e-mailben elküldi Önnek.

9. A matracok gyártási ideje személyes, bemutatótermi megrendelés esetén: 5-7 munkanap. 
10 A matracok gyártási ideje interneten keresztül történő megrendelés esetén: 12-15 munkanap.  

11. A matrac elkészültekor a kiszállításszervező az Ön által rendeléskor megadott telefonszámon felhívja, és egyezteti Önnel a kiszállítást, vagy a személyes bolti átvételt.

12. A matrac készrejelentése után 3 hét áll rendelkezésére a matrac átvételére.

Kárpitos bútor vásárlás a weboldalon

1. Válassza ki az Önnek megfelelő kárpitos bútortípust.

2. Válassza ki a kivitelt (jobbos/balos). A bútor balos kivitelű ha a hosszabbik oldallal szemben állva a rövidebbik rész bal kéz felől esik. Jobbos kivitelű a bútor ha a hosszabbik oldallal szemben állva a rövidebbik rész jobb kéz felől esik. Fontos, hogy ellenőrizze és mérje le a rendelkezésre álló helyet ahova a bútort beállítani tervezi, és vesse össze a bútor méreteivel. Vegye figyelembe a bútor esetleges nyitott állapotát is, és a helyiség rendeltetésszerű használatához szükséges adottságokat (pl. teraszajtó megközelíthetősége, szobaajtó nyitási iránya, térbe belógó fűtéscsövek, függönyök, falak derékszöge, stb.) Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor az elkészült és kiszállított bútor a tervezett helyére nem, vagy csak kompromisszumokkal terhelten fér be. 

3. Válasszon hozzá az izlésének megfelelő bútorszövetet. A "galéria" menüpontra kattintva megtekinthet pár szövetkombinációt az adott bútoron. A bútor ára a választott szövettípustól függ.

4. Kattintson a jobb oldali "rendelés" fülre, és töltse ki a szükséges adatokat.

5. Küldje el megrendelését a "megrendelés" gombra kattintva.

6. Ekkor a megrendelés közvetlenül a termelésirányító rendszerbe kerül, amely automatikusan kiállít önnek egy "díjbekérő" bizonylatot, és az automatikusan kiküldött e-mailhez csatolja *.pdf formátumban.

7. Kérjük utalja el, vagy fizesse be a díjbekérőn szereplő összeget bankszámlánkra (K&H) (a rendelési érték 30%-a). Kérjük ügyeljen arra, hogy az utalás megjegyzés rovatába csak a díjbekérő száma kerüljön, egyéb szöveg NE.

8. Az összeg megérkezésekor a termelésirányító rendszer a rendelést automatikusan élesíti, és elindítja a gyártást A rendelésről visszaigazolást készít, amit *.pdf formátumban a rendelés visszaigazolásához csatolja, és e-mailben elküldi Önnek.

9. A kárpitos bútorok gyártási ideje28nap. 

10. A kárpitos bútorok elkészültekor a kiszállításszervező az Ön által rendeléskor megadott telefonszámon felhívja, és egyezteti Önnel a kiszállítást, vagy a személyes bolti átvételt.

11. A készrejelentés után 3 hét áll rendelkezésére a bútor átvételére.

 

Vásárlás személyesen a bemutatóteremben

Bemutatótermeink listáját a főoldalon, a "bemutatótermek" menüpont alatt találja

 

Hírek

Cégünk Üllői úti üzlete az Üllői út 241 szám alá költözött, és meg is nyitott.

A közel 1000 nm-es üzlet a XIX. kerületi tűzoltóság közvetlen szomszédságában van, 700 m-re a SHOPMARK plázától, az OPEL Tóth kereskedéssel szemben.

Az üzleten még nincsenek feliratok és táblák, a képen látható fehér épületet kell keresni.

Számos általunk gyártott matractípus legjobban keresett méretváltozataiból tartunk készleten. A pontos készletadatokért kattintson IDE.

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 20 cm vastag - memóriahabos techológiával készült FLORIDA20, és a természetes latexet tartalmazó új generációs BORNEO20. Közel 45 fajta méret, közvetlenül a GYÁRTÓTÓL.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 22 cm vastag Konvolut techológiával készült SIRACUSA22, és a masszív, kemény felületet adó új generációs COCCOLUX20.

Megérkezett legújabb fejlesztésünk, a NEPTUN ágyneműtartós, állítható ágyrácsos franciaágy család.

Rendelhető 140x200, 160x200, 180x200, és 200x200 méretben.

Engedjék meg hogy bemutassuk a nagy sikerű táskarugós termékcsaládunk "legkeményebb" tagját, a 23 centiméter vastag MILANO23 típust.

Megújult a weboldal

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük; weboldalunk nem csak tartalmában és megjelenésében, de alapjaiban is megújult. Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, ami felhasználóbarát, átlátható, informatív, megrendelések leadása is egyszerű és gyors, mivel regisztráció nem szükséges hozzá.

Reméljük, új weboldalunk elnyeri tetszésüket, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk, az „Ügyfélszolgálat” fül alatt található e-mailcímen.