Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

Matracvásárlás a weboldalon

Matracok vásárlása (méret és huzattípus megadásával)

1. Válassza ki az Önnek megfelelő matractípust.

2. A leomló menü segítségével válassza ki az ágykeretének megfelelő matracméretet.

3. A leomló menü segítségével válasszon hozzá az izlésének megfelelő matrachuzatot. A matrac ára a matrac méretétől és a választott huzattípustól függ

4. Kattintson a jobb oldali "rendelés" fülre, és töltse ki a szükséges adatokat.

5. Küldje el megrendelését a "megrendelés" gombra kattintva.

6. Ekkor a megrendelés közvetlenül a termelésirányító rendszerbe kerül, amely automatikusan kiállít önnek egy "díjbekérő" bizonylatot, és az automatikusan kiküldött e-mailhez csatolja *.pdf formátumban.

7. Kérjük utalja el, vagy fizesse be a díjbekérőn szereplő összeget bankszámlánkra (Raiffeisen) (a rendelési érték 30%-a). Kérjük ügyeljen arra, hogy az utalás megjegyzés rovatába csak a díjbekérő száma kerüljön, egyéb szöveg NE.

8. Az összeg megérkezésekor a termelésirányító rendszer a rendelést automatikusan élesíti, és elindítja a gyártást A rendelésről visszaigazolást készít, amit *.pdf formátumban a rendelés visszaigazolásához csatolja, és e-mailben elküldi Önnek.

9. A matracok gyártási ideje személyes, bemutatótermi megrendelés esetén: 3-5 munkanap. 
10 A matracok gyártási ideje interneten keresztül történő megrendelés esetén: 12-15 munkanap.  

11. A matrac elkészültekor a kiszállításszervező az Ön által rendeléskor megadott telefonszámon felhívja, és egyezteti Önnel a kiszállítást, vagy a személyes bolti átvételt.

12. A matrac készrejelentése után 3 hét áll rendelkezésére a matrac átvételére.

Kárpitos bútor vásárlás a weboldalon

1. Válassza ki az Önnek megfelelő kárpitos bútortípust.

2. Válassza ki a kivitelt (jobbos/balos). A bútor balos kivitelű ha a hosszabbik oldallal szemben állva a rövidebbik rész bal kéz felől esik. Jobbos kivitelű a bútor ha a hosszabbik oldallal szemben állva a rövidebbik rész jobb kéz felől esik. Fontos, hogy ellenőrizze és mérje le a rendelkezésre álló helyet ahova a bútort beállítani tervezi, és vesse össze a bútor méreteivel. Vegye figyelembe a bútor esetleges nyitott állapotát is, és a helyiség rendeltetésszerű használatához szükséges adottságokat (pl. teraszajtó megközelíthetősége, szobaajtó nyitási iránya, térbe belógó fűtéscsövek, függönyök, falak derékszöge, stb.) Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor az elkészült és kiszállított bútor a tervezett helyére nem, vagy csak kompromisszumokkal terhelten fér be. 

3. Válasszon hozzá az izlésének megfelelő bútorszövetet. A "galéria" menüpontra kattintva megtekinthet pár szövetkombinációt az adott bútoron. A bútor ára a választott szövettípustól függ.

4. Kattintson a jobb oldali "rendelés" fülre, és töltse ki a szükséges adatokat.

5. Küldje el megrendelését a "megrendelés" gombra kattintva.

6. Ekkor a megrendelés közvetlenül a termelésirányító rendszerbe kerül, amely automatikusan kiállít önnek egy "díjbekérő" bizonylatot, és az automatikusan kiküldött e-mailhez csatolja *.pdf formátumban.

7. Kérjük utalja el, vagy fizesse be a díjbekérőn szereplő összeget bankszámlánkra (K&H) (a rendelési érték 30%-a). Kérjük ügyeljen arra, hogy az utalás megjegyzés rovatába csak a díjbekérő száma kerüljön, egyéb szöveg NE.

8. Az összeg megérkezésekor a termelésirányító rendszer a rendelést automatikusan élesíti, és elindítja a gyártást A rendelésről visszaigazolást készít, amit *.pdf formátumban a rendelés visszaigazolásához csatolja, és e-mailben elküldi Önnek.

9. A kárpitos bútorok gyártási ideje28nap. 

10. A kárpitos bútorok elkészültekor a kiszállításszervező az Ön által rendeléskor megadott telefonszámon felhívja, és egyezteti Önnel a kiszállítást, vagy a személyes bolti átvételt.

11. A készrejelentés után 3 hét áll rendelkezésére a bútor átvételére.

 

Vásárlás személyesen a bemutatóteremben

Bemutatótermeink listáját a főoldalon, a "bemutatótermek" menüpont alatt találja.

Egyedi méretű bútorok vagy matracok esetén a vállalási határidő megnövekedhet.  

 

Hírek

Fenyő ágyak központi raktárból, 1 napos szállítással rendelhetőek.

Linkek:Fenyő ágykeretek, Ifjúsági és gyerekágyak, Emeletes ágyak

 

Prémium vezetői székek a Revotica áruházakban.  Valódi bőr, valódi vas, valódi króm, valódi fa betét jellemzi a prémium termékeket, és az összes extrával el vannak látva. Érdemes megnézni a termékeket élőben. Minden bemutató termünkben megnézhető az összes modell.  Szállítási idő: 1 nap.  

Keményfa Prémium étkezőszékek a Revotica üzletekben ! Szállítási idő: 1 nap

Rövid videó az étkezőszékekről. 

Link : https://revotica.hu/home/etkezoszekek

szekrenyagy

A szekrénynek kinéző bútor egy hidraulikus vasalat segítségével egy mozdulattal teljes értékű ággyá alakítható.

Az ágy gőzölt bükk ágyrácsot tartalmaz, és tetszőleges matrac rendelhető hozzá 22 cm vastagságig.

Jelenleg a Reitter Ferenc utcai üzletben, és az Üllői úti üzletben tekinthetőek meg a termékek.

Klikk ide a szekrényágyakhoz:

Kárpitos éjjeliszekrények rendelhetőek az összes nálunk rendszeresített színben, műbőrből és textilből egyaránt,már 28.000 Ft-tól. Az üzletekben a termékek megtekinthetőek. 

Az éjjeliszekrények 2 és 3 fiókos kivitelben, szálcsiszolt valódi fém fogantyúkkal, és SOFT CLOSE csillapított fiók vasalatokkal vannak szerelve.Gyártási idő: kb. 2 hét.

Az éjjeliszekrények az alábbi kivitelekben rendelhetőek: 

Kanapéágyak

Megérkeztek a 145x200-as ággyá alakítható modern Revotica kanapék, melyek farugós ülőfelülettel, kinyitást elősegítő rugós vasalattal, ágyneműtartóval, és USB telefontöltővel vannak felszerelve. 

Sok féle anyaggal, textillel, textilbőrrel, bőrhatású szövettel , műbőrrel is rendelhetőek, közel 40 fajta színben, tetszőleges összeállításban. Akár 5 nap alatt is legyártjuk !

Információkért klikkeljen ide: Ágyazható kanapék

Mindegyik üzletünkben megtekinthető a helymágus PUFF, amelyik a fedőszövet eltávolításával ággyá alakítható. 

40 féle szövettel, műbőrrel, tetszőleges színben rendelhető, akár 3 nap alatt legyártjuk. 

Információért klikkeljen ide:  Vendégágy - összecsukható PUFF - PERU

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.