Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

A REVOTICA termékekre a jótállás: 4 év (1+3 év)

A bútoriparban gyártott és forgalmazott, a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt termékekre a jogalkotó 1 év kötelező jótállást ír elő.

Cégünk, ismerve a termék előállításának folyamatát, bízva termékeink minőségében a kötelező 1 év mellé + 3 év jótállást vállal.

A fogyasztói szerződés keretei között (természetes személy nevére kiállított számla esetén) a jogszabályban előírt kötelező jótállás alapján az első évben a jótállás teljes körű: cégünket terheli a termék ki- és beszállítás költsége, a felmerülő anyagköltség és munkadíj.

A nem fogyasztói szerződés keretei között értékesített (cégnévre kiállított, vagy egyéni vállalkozó nevére kiadott számla esetén) a javítás az első évben a vásárló számára ingyenes, de a be- és kiszállítás költségét a vásárlónak kell kifizetnie, (2 * 6.000.- Ft) 

Az önként vállalt jótállás időszakában, a vásárlástól számított második, harmadik, negyedik évben: a vásárlót terheli a termék ki- és beszállításának költsége (6.000.- + 6.000.- Ft) , és 5.000.- Ft felhasznált alapanyagátalány összege. 

A vásárlástól számított ötödik évtől jótállást nem biztosítunk, de az általunk gyártott termékeket 10 évig kedvezményes munkadíjjal javítjuk. Minden legyártott bútorunkhoz elektronikusan tároljuk és archiváljuk a gyártáskori gyártási dokumentációt (exploded isometric rajzok, alkatrészlisták, vektorgrafikus és CAD/CAM fileok), CNC file verziókat (szabászat, faműhely, szivacs szabászat), és a varrásrajzokat. Így egy esetlegesen felmerülő javítási igény esetén pár click az egérrel, és készen állunk a javításra.    

A javítási folyamatról bővebb felvilágosítás weboldalunkon, a javítószolgálat menüpont alatt található

 

Hírek

Cégünk Üllői úti üzlete az Üllői út 241 szám alá költözött, és meg is nyitott.

A közel 1000 nm-es üzlet a XIX. kerületi tűzoltóság közvetlen szomszédságában van, 700 m-re a SHOPMARK plázától, az OPEL Tóth kereskedéssel szemben.

Számos általunk gyártott matractípus legjobban keresett méretváltozataiból tartunk készleten. A pontos készletadatokért kattintson IDE.

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 20 cm vastag - memóriahabos techológiával készült FLORIDA20, és a természetes latexet tartalmazó új generációs BORNEO20. Közel 45 fajta méret, közvetlenül a GYÁRTÓTÓL.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 22 cm vastag Konvolut techológiával készült SIRACUSA22, és a masszív, kemény felületet adó új generációs COCCOLUX20.

Megérkezett legújabb fejlesztésünk, a NEPTUN ágyneműtartós, állítható ágyrácsos franciaágy család.

Rendelhető 140x200, 160x200, 180x200, és 200x200 méretben.

Engedjék meg hogy bemutassuk a nagy sikerű táskarugós termékcsaládunk "legkeményebb" tagját, a 23 centiméter vastag MILANO23 típust.

Megújult a weboldal

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük; weboldalunk nem csak tartalmában és megjelenésében, de alapjaiban is megújult. Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, ami felhasználóbarát, átlátható, informatív, megrendelések leadása is egyszerű és gyors, mivel regisztráció nem szükséges hozzá.

Reméljük, új weboldalunk elnyeri tetszésüket, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk, az „Ügyfélszolgálat” fül alatt található e-mailcímen.