Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

A REVOTICA termékekre a jótállás: 4 év (1+3 év)

A bútoriparban gyártott és forgalmazott, a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében felsorolt termékekre a jogalkotó 1 év kötelező jótállást ír elő.

Cégünk, ismerve a termék előállításának folyamatát, bízva termékeink minőségében a kötelező 1 év mellé + 3 év jótállást vállal.

A fogyasztói szerződés keretei között (természetes személy nevére kiállított számla esetén) a jogszabályban előírt kötelező jótállás alapján az első évben a jótállás teljes körű: cégünket terheli a termék ki- és beszállítás költsége, a felmerülő anyagköltség és munkadíj.

A nem fogyasztói szerződés keretei között értékesített (cégnévre kiállított, vagy egyéni vállalkozó nevére kiadott számla esetén) a javítás az első évben a vásárló számára ingyenes, de a be- és kiszállítás költségét a vásárlónak kell kifizetnie, (2 * 6.000.- Ft) 

Az önként vállalt jótállás időszakában, a vásárlástól számított második, harmadik, negyedik évben: a vásárlót terheli a termék ki- és beszállításának költsége (6.000.- + 6.000.- Ft) , és 5.000.- Ft felhasznált alapanyagátalány összege. 

A vásárlástól számított ötödik évtől jótállást nem biztosítunk, de az általunk gyártott termékeket 10 évig kedvezményes munkadíjjal javítjuk. Minden legyártott bútorunkhoz elektronikusan tároljuk és archiváljuk a gyártáskori gyártási dokumentációt (exploded isometric rajzok, alkatrészlisták, vektorgrafikus és CAD/CAM fileok), CNC file verziókat (szabászat, faműhely, szivacs szabászat), és a varrásrajzokat. Így egy esetlegesen felmerülő javítási igény esetén pár click az egérrel, és készen állunk a javításra.    

A javítási folyamatról bővebb felvilágosítás weboldalunkon, a javítószolgálat menüpont alatt található

 

Hírek

Fenyő ágyak központi raktárból, 1 napos szállítással rendelhetőek.

Linkek:Fenyő ágykeretek, Ifjúsági és gyerekágyak, Emeletes ágyak

 

Prémium vezetői székek a Revotica áruházakban.  Valódi bőr, valódi vas, valódi króm, valódi fa betét jellemzi a prémium termékeket, és az összes extrával el vannak látva. Érdemes megnézni a termékeket élőben. Minden bemutató termünkben megnézhető az összes modell.  Szállítási idő: 1 nap.  

Keményfa Prémium étkezőszékek a Revotica üzletekben ! Szállítási idő: 1 nap

Rövid videó az étkezőszékekről. 

Link : https://revotica.hu/home/etkezoszekek

szekrenyagy

A szekrénynek kinéző bútor egy hidraulikus vasalat segítségével egy mozdulattal teljes értékű ággyá alakítható.

Az ágy gőzölt bükk ágyrácsot tartalmaz, és tetszőleges matrac rendelhető hozzá 22 cm vastagságig.

Jelenleg a Reitter Ferenc utcai üzletben, és az Üllői úti üzletben tekinthetőek meg a termékek.

Klikk ide a szekrényágyakhoz:

Kárpitos éjjeliszekrények rendelhetőek az összes nálunk rendszeresített színben, műbőrből és textilből egyaránt,már 28.000 Ft-tól. Az üzletekben a termékek megtekinthetőek. 

Az éjjeliszekrények 2 és 3 fiókos kivitelben, szálcsiszolt valódi fém fogantyúkkal, és SOFT CLOSE csillapított fiók vasalatokkal vannak szerelve.Gyártási idő: kb. 2 hét.

Az éjjeliszekrények az alábbi kivitelekben rendelhetőek: 

Kanapéágyak

Megérkeztek a 145x200-as ággyá alakítható modern Revotica kanapék, melyek farugós ülőfelülettel, kinyitást elősegítő rugós vasalattal, ágyneműtartóval, és USB telefontöltővel vannak felszerelve. 

Sok féle anyaggal, textillel, textilbőrrel, bőrhatású szövettel , műbőrrel is rendelhetőek, közel 40 fajta színben, tetszőleges összeállításban. Akár 5 nap alatt is legyártjuk !

Információkért klikkeljen ide: Ágyazható kanapék

Mindegyik üzletünkben megtekinthető a helymágus PUFF, amelyik a fedőszövet eltávolításával ággyá alakítható. 

40 féle szövettel, műbőrrel, tetszőleges színben rendelhető, akár 3 nap alatt legyártjuk. 

Információért klikkeljen ide:  Vendégágy - összecsukható PUFF - PERU

Tisztelt Vásárlóink,

Tájékoztatjuk Önöket,hogy a Üllői úti bemutató termünk ezen a héten technikai okok miatt zárva tart.

 

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.