Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

ÜDVÖZÖLJÜK MATRACGYÁRUNK BEMUTATÓ OLDALÁN !

Szinte minden településen találni Jysk áruházat, így Szegeden, Pécsen és Debrecenben is.  A Jysk a matracokkal kereskedik, nem gyártja őket .

Jó ha tudják, hogy Szegeden, Pécsen és Debrecenben megnyitott a Revotica következő bemutatóterme, amely a Jysk matracokat is értékesítő áruháztól nem messze található. 

Mindenképpen javasoljuk, hogy a JYSK matracok megvétele előtt látogassanak el a bemutatótermünkbe, ahol 60 fajta terméket tudnak kipróbálni.

Az árlistánkat akkor is érdemnes lehet átböngészni, ha Jysk matrac akció van szegeden. 

A közel 1000 négyzetméteres bemutatóterem Szeged frekventált részén található.  Cím: 

H-6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 72/C

H-7631 Pécs, Megyeri út 76 (Pécs Plázával szemben)

H-4015 Debrecen, Cívis utca 18. (bejárat a Borbíró tér felől)

Nyitva tartás: H-P: 10-18-ig. Szombat: 9-13 

Ha kérdése van , nyugodtan hívja kollegánkat a +36305365096 számon. 

Az üzlethez 15 férőhelyes parkoló tartozik. A bemutatóteremben a Revotica teljes matrac és bútorkínálata megtalálható, és kipróbálható.

Nagyságrendileg 60 fajta matracunk ki van állítva, ki tudja próbálni őket. 

A Revotica bútor és matracgyár értékesítési stratégiájának különlegessége, hogy közvetlen gyártóként szolgáljuk ki Tisztelt vásárlóinkat, így az értékfolyamban felesleges szereplőket ( pl. kereskedők) nem Önnek kell kifizetnie.

Cégünk komoly referenciákkal rendelkezik szállodák kiszolgálásában is.  Meggyőződésünk, hogy a piacon található legjobb ajánlatokat adjuk vásárlóinknak.

Árlistánkat az alábbi linkről töltheti le: Klikk ide a PDF árlistáért !

Weboldalunkon rendszerezve vannak a matracok típusok szerint. Klikk ide például a táskarugós matracokért ! 

A tételes méretmutációs árlistát a termékek neve mellé kattintva érheti el. Klikk ide például az OXFORD 26 lószőrös táskarugós matrac árkalkulátorához ! 

A Franciaágyak részletes adatlapjait és az árlistákat ITT TALÁL.

Cégünk weboldalának főoldalára erre a linkre kattintva juthat el: Revotica weboldal

 

Jysk matrac, jysk matracok, jysk matrac akció

Téma: 

Hírek

Update: 2020.05.25. Mindegyik Revotica üzlet nyitva tart, hagyományos nyitva tartás szerint.

A termékek megrendelése, gyártása, bolti átvétele, és házhoz szállítása zavartalanul működik. 

A sok telefonos érdeklődésre tekintettel: Üzleteink minden korosztályból várják az érdeklődőket a teljes nyitvatartási idő alatt (10.00-19.00) 

Számos általunk gyártott matractípus legjobban keresett méretváltozataiból tartunk készleten. A pontos készletadatokért kattintson IDE.

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek LÓSZŐR matracaink, illetve kaphatóak már az egyedülálló komfortszintet nyújtó dupla soros táskarugós matracok is.

Az eddig csak elérhetetlen áron kínált luxusmatracokban fellelhető alapanyagok mostantól megtalálhatóak a Revotica matracokban is.

Vásárlóink élvezhetik a közvetlen GYÁRTÓI ÁRAKAT is.  

Például 140*200-as 26 cm magas táskarugós matrac lószőr réteggel 

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 20 cm vastag - memóriahabos techológiával készült FLORIDA20, és a természetes latexet tartalmazó új generációs BORNEO20. Közel 45 fajta méret, közvetlenül a GYÁRTÓTÓL.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 22 cm vastag Konvolut techológiával készült SIRACUSA22, és a masszív, kemény felületet adó új generációs COCCOLUX20.

Megérkezett legújabb fejlesztésünk, a NEPTUN ágyneműtartós, állítható ágyrácsos franciaágy család.

Rendelhető 140x200, 160x200, 180x200, és 200x200 méretben.

Engedjék meg hogy bemutassuk a nagy sikerű táskarugós termékcsaládunk "legkeményebb" tagját, a 23 centiméter vastag MILANO23 típust.

Megújult a weboldal

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük; weboldalunk nem csak tartalmában és megjelenésében, de alapjaiban is megújult. Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, ami felhasználóbarát, átlátható, informatív, megrendelések leadása is egyszerű és gyors, mivel regisztráció nem szükséges hozzá.

Reméljük, új weboldalunk elnyeri tetszésüket, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk, az „Ügyfélszolgálat” fül alatt található e-mailcímen.