Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

KINGSTON22 bonellrugós kókuszmatrac lószőr réteggel

22 cm vastag - 1x3 cm vastag hideghabból, 4x1 cm kókuszrétegből, 9 cm vastag bonellrugóból és 3 cm vastag lószőr rétegből álló matracmag + huzat

keménység: középkemény

Rugók sűrűsége: 133 rugó/m2, 2,4 mm vastag huzallal

Nem vákumcsomagolt. Öszehajtani nem lehet. 

Válasszon matrachuzatot

Matrac ár:

0Ft

Egyszerű kivitelű, 3 ortopéd zónával rendelkező, félkemény matrac. A rugósoron elhelyezett kókuszréteg kitűnően eloszlatja a terhelést és kényelmes fekvést biztosít. Félkemény rugós matrac, mely a kókuszrétegnek köszönhetően jól szellőzik és igen kényelmes fekvést nyújt. A Lószőr komfortréteg kimagasló alvás- és kényelmi komforttal látja el a matracot. 

Lószőr matrac : A matrac készítésénél kevés anyag ér fel a lószőr minőségével. Évszázadok óta gyártanak lószőr matracokat, hiszen a lószőrt semmilyen mesterséges anyag nem tudja helyettesíteni. A lószőr saját, rendkívül hatékony, belső levegőző rendszerrel bír.  Az üreges szálakon a nedvesség olyan gyorsan áthalad, hogy ha a lószőrt bevizezzük  és megrázzuk, azonnal megszárad. A lovaknak ezen saját légkondicionáló rendszerük lehetővé teszi számukra, hogy a nyári hőségben is szárazak maradjanak. Ez a gyors száradási képesség a lószőr matracok esetén nagyon hasznos, hiszen a testhő gyakran alakul át nedvességgé. A kiváló szellőzés biztosítása mellett a lószőr tartós és rugalmas, tökéletes támaszt és száraz alvásklímát tesz lehetővé. A lószőrnek kellemes, természetes tapintása, és kellemes, természetes illata van. Jellegéből eredően a lószőr természetes anyag, inden mesterséges anyagtól mentes, így BIO matracok alapanyagaként is ismert.

A lószőr hátrány hogy meglehetősen drága.

Lószőr: A lovak sörényéből származó, 20-90 cm hosszú, többnyire fekete szőrszál. A lószőr vastag, fényes és rugalmas képződmény, és minthogy belsejében egy cső (medulla) húzódik, meglehetősen könnyű. A sörényt alkotó 50-150 mikron átmérőjű lószőr lágyabb, a 75-280 mikron átmérőjű farokszőrök durvábbak, rugalmasabbak.

A lószőrt ipari célokra is használják. A hosszú lószőröket vonók készítéséhez használják. A népművészek tűtartókat, gombokat, pipaszárakat, szipkákat díszítenek lószőrrel, ill. finom, változatos mintázatú ékszereket - nyakláncot, gyűrűt, fülbevalót - fonnak-kötnek különböző színű lószőrőkből, olykor apró színes üveggyöngyök beiktatásával. Régebben a ruharészeket tömték ki lószőrrel, a középkorban lószőrből szőtt inget viseltek a vezeklők, a XIX. században pedig kedvelt tömőanyag vált belőle. A matracipar a lószőrmatracok alapanyagait főként Argentínából és Kanadából szerzi be. 

A kókusz ortopéd zóna rugalmas alátámasztása biztosítja a gerincoszlop természetes helyzetét, így segít csökkenteni, illetve megelőzni a gerinctáji fájdalmakat. A nagy teherbírású BONELL RUGÓZAT különlegesen edzett nemes acélból és huzalból készül, rugalmassága mellett hosszú élettartalmat is nyújt.A kókuszrétegeknek köszönhetően a TORONTO18 matrac kiküszöbölte a bonell matracoknak azt a hagyományos hibáját, hogy az ember "érzi" a rugót a hátában az idő múlásával.  

A Revotica Toronto18 matracok bonellrugói  2,4 mm vastagságú rugóacélból vannak, és különösen nagy sűrűségűek, 133 rugót tartalmaznak négyzetméterenként.

A bonell-rugós a hagyományosnak tekinthető matractípus, mely számtalan előnnyel rendelkezik. A magas komfort élményt a matracmag tekintetében hosszan, akár 10 év feletti élettartammal is elvárhatjuk.

A matracok vastagsága hozzávetőleges, és a normál , azaz steppelt matrachuzatokkal szerelt kivitelre van megállapítva. A Budget matrachuzatokkal szerelt maracok – mivel huzatuk steppelést nem tartalmaz, így kb 3-4 cm-rel is vékonyabbak lehetnek mint steppelt huzattal szerelt verziójuk. 

A bonell rendszerű matracok hagyományos, megbízható matracok. Bonell rugós matracok között a különbséget a legtöbb esetben a bonell rugó vastagsága, (revotica matracoknál csak 2,4mm) a bonellrugó magassága és annak sűrűsége jelenti. (133 rugó/m2) .

További különbséget jelent majd a bonell rugós matracok komfortja és árfekvése között a bonell rugós rendszer fölött elhelyezkedő komfortréteg anyaga, anyagvastagsága és a felhasznált habok minősége, sűrűsége. Jelentős különbséget alkot a matrachuzat, a matrachuzat vastagsága és minősége, sok esetben a moshatóság is további előnyt jelent a bonellrugós matracok között. A Revotica kínálatában mindig talál bonell rugós matracot, hiszen árfekvésüket tekintve a belépő –és közép kategóriában a bonell matracok szinte a legolcsóbb és legmegbízhatóbb matracok közé tartoznak.

Minden általunk gyártott matractípus legjobban keresett méretváltozataiból tartunk készleten. A központi készáruraktár készletén levő termékek megrendelhetők személyesen kipróbálás után bemutatótermünkben, telefonon a központi ügyfélszolgálat számán (+36-1/769-1719), és weboldalunkon is másnapi házhozszállítással (budapesti és agglomerációs címmel), illetve másnapi bemutatótermi személyes átvétellel. Az egyedi méretű, esetleg más huzattal gyártott illetve a készletértéket meghaladó mennyiséget az adott matractípus adatlapján a leomló menükből kiválasztva rendelhetnek. Az ilyen egyedi megrendelések átfutási ideje kb. 10 nap
Matrac megnevezése
Információ
Ár (Ft Bruttó)
Készlet
Rendelési mennyiség
Kosár

A kategória

  B kategória

  • B-kat Torino normál matrachuzat

  C kategória

  • C-kat ALOEVERA matrachuzat

  D kategória

  • D-kat Premium silver care matrachuzat
  • D-kat TENCEL matrachuzat (200 gr/nm vattára steppelt)
  • D-kat VÍZHATLAN frottír + TPU matrachuzat
  • E-kat BAMBOO prémium matrachuzat
  • F-kat LINEN - len matrachuzat
  • F-kat Melegérzetű Warmer matrachuzat
  • F-kat SILK&WOOL selyem+gyapjú matrachuzat

  Az Ön által kiválasztott terméket az Ön által megadott méretben, és az Ön által megadott matrachuzattal gyártjuk le.

  A gyártás határideje alapesetben 2-3 hét. Soron kívüli gyártásra is van lehetőség, ezt bemutatótermeinkben személyesen lehet intézni. Amennyiben azonnal, készletről kíván matracot vásárolni kérjük használja a „vásárlás készletről” menüpontot, ahol előre legyártott matracok közül választhat.
  Elsődleges huzat kiválasztása kötelező, kérjük használja a fenti lenyíló menüt.
  Kérjük használja a lenti konfigurátort, a kívánt formavilág összeállításához.

  Hasonló termékeink

  19 cm vastag - 1x3 cm vastag hideghabból, 2x1 cm kókuszrétegből, 9 cm vastag bonellrugóból és 3 cm vastag hideghab rétegből álló matracmag + huzat

  keménység: határozottan kemény

  Rugók sűrűsége: 133 rugó/m2, 2,4 mm vastag huzallal

  21 cm vastag - 1x3 cm vastag hideghabból, 2x1 cm kókuszrétegből, 9 cm vastag bonellrugóból és 4 cm vastag latex rétegből álló matracmag + huzat

  (Budget matrachuzat esetén a matrac vastagsága 18 cm)

  keménység: középkemény

  19 cm vastag - 1x3 cm vastag hideghabból, 2x1 cm kókuszrétegből, 9 cm vastag bonellrugóból és 4 cm vastag memórihabos rétegből álló matracmag + huzat

  (Budget matrachuzat esetén a matrac vastagsága 19 cm)

  keménység: középkemény

  22 cm vastag - 1x3 cm vastag hideghabból, 4x1 cm kókuszrétegből, 9 cm vastag bonellrugóból és 3 cm vastag lószőr rétegből álló matracmag + huzat

  keménység: középkemény

  Rugók sűrűsége: 133 rugó/m2, 2,4 mm vastag huzallal

  18 cm vastag - 9 cm bonellrugó, 2x1 cm kókuszréteg és 2x3 cm hideghabrétegből álló matracmag + huzat

  (Budget matrachuzat esetén a matrac vastagsága 18 cm)

  Népszerű, nagy mennyiségben évek óta gyártott, megbízható minőségű,  kedvező árkategóriájú matrac.

  - 16 cm vastag - erősített bonellrugós szerkezetű matracmaggal. 

  (Budget matrachuzat esetén a matrac vastagsága 15 cm)