Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

Cégünk a fogyasztói szerződéseire (magánszemély nevére kiállított számlával, vagy nyugtával vásárolt termékek esetén) a jogszabályi kötelezettségéből fakadó 1 év teljeskörű jótálláson túl + 3 év önként vállalt, szerződéses jótállást vállal. 

A cégünk által értékesített, nem fogyasztói szerződésekre (egyéni vállalkozók, vállalkozások, cégek számára kiállított számla esetén) 4 év, a cég szerződéses jótállási feltételein alapuló önként vállalt jótállást vállal.

Az önként vállalt jótállás és a jogszabályon alapuló kötelező jótállás közötti különbségek:
- A fogyasztói szerződések esetén: a hibásnak vélt termék szállítása az első évben a vásárló számára ingyenes, a nem fogyasztói szerződések esetén a hibásnak vélt termékek szállítási díja térítésköteles.
- A fogyasztói szerződések esetén:a javított részek tekintetében a jogszabályon alapuló jótállási kötelezettség a vonatkozó rész szempontjából újraindul  a nem fogyasztói szerződések esetén nem indul újra.
- A fogyasztói szerződések klaudikálóan kogens (a jogszabálytól a fogyasztó kárára történő eltérést kizáró) szabályaival szemben a nem fogyasztói szerződésben értékesített termékeink jótállási igényérvényesítése a jóval diszpozitívabb, belső, önkéntes jótállást szabályozó normarendszer és eljárásrend alapján zajlik.

Hírek

Cégünk Üllői úti üzlete az Üllői út 241 szám alá költözött, és meg is nyitott.

A közel 1000 nm-es üzlet a XIX. kerületi tűzoltóság közvetlen szomszédságában van, 700 m-re a SHOPMARK plázától, az OPEL Tóth kereskedéssel szemben.

Számos általunk gyártott matractípus legjobban keresett méretváltozataiból tartunk készleten. A pontos készletadatokért kattintson IDE.

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 20 cm vastag - memóriahabos techológiával készült FLORIDA20, és a természetes latexet tartalmazó új generációs BORNEO20. Közel 45 fajta méret, közvetlenül a GYÁRTÓTÓL.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 22 cm vastag Konvolut techológiával készült SIRACUSA22, és a masszív, kemény felületet adó új generációs COCCOLUX20.

Megérkezett legújabb fejlesztésünk, a NEPTUN ágyneműtartós, állítható ágyrácsos franciaágy család.

Rendelhető 140x200, 160x200, 180x200, és 200x200 méretben.

Engedjék meg hogy bemutassuk a nagy sikerű táskarugós termékcsaládunk "legkeményebb" tagját, a 23 centiméter vastag MILANO23 típust.

Megújult a weboldal

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük; weboldalunk nem csak tartalmában és megjelenésében, de alapjaiban is megújult. Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, ami felhasználóbarát, átlátható, informatív, megrendelések leadása is egyszerű és gyors, mivel regisztráció nem szükséges hozzá.

Reméljük, új weboldalunk elnyeri tetszésüket, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk, az „Ügyfélszolgálat” fül alatt található e-mailcímen.