Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ügyfeleink éveken keresztül elégedett használói lehessenek a nálunk vásárolt termékeknek. Ezért mindazon esetekben, amikor a termékkel felmerült hiba jótálláson alapuló javítása nem lehetséges, vásárlóink számára a vásárlástól számított 10 éven keresztül biztosítjuk az önköltségi áron történő fizetős javítást. 

FIGYELEM: Üzletpolitikai okokból kizárólag a cégünk által gyártott és értékesített termékek javítását vállaljuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a külföldi gyártók abszolút nem, a magyar gyártók pedig elvétve tartanak fent javítószolgálatot a garanciális időszakon túlra, illletve vállalnak fizetős javítást saját termékeikre, ennek ellenére más gyártók termékeivel kérjük keressék az adott termék gyártóját, vagy forgalmazóját.

Milyen esetekben nem lehetséges a jótállási jogon alapuló javítás?  (pár példa)

1. Amennyiben a terméket nem fogyasztói szerződés keretében értékesítettük, azaz a vásárló nem fogyasztó.
2. Amennyiben a terméket fogyasztónak értékesítettük ugyan, de az használtként máshoz került, függetlenül a szerzés jogcímétől (adásvétel, ajándékozás, öröklés)
3. Amennyiben a jótállási idő lejárt.
4. Amennyiben a jótállási idő még nem járt le, de a hiba jellege folytán egyértelműen megállapítható, hogy az nem rendeltetésszerű használat miatt következett be : például cigaretta miatti égésnyom, idegen festékanyagok (hajfesték, körömlakk stb), vasalónyom, stb stb.

Az alábbiakban pár példa az általunk vállalt fizetős javítások árairól, a teljesség igénye nélkül:

- Fotelek (pl. BERN, HAVANNA, stb) teljes újrakárpitozása (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- 2-3 személyes kanapék (pl. BERN, HAVANNA, stb.) teljes újrakárpitozása (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- ágyazható kanapék teljes újrakárpitozása (pl. HANNOVER, LINZ)  (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- kisebb ágyazható sarokülő garnitúrák (pl. DORTMUND) teljes újrakárpitozása: (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- nagyobb ágyazható sarokülő garnitúrák (pl. MADRID, LIPCSE) (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- matracok kigödrösödött felső komfortrétegének cseréje: (mérettől függően):
- matracokhoz új matrachuzat rendelése: (mérettől és szövetkategóriától függően):
- kárpitosbútorok és ágyak vázjavítása:

fentieken túl bármilyen jellegű hibával kapcsolatban kérje árajánlatunkat.
 

A fizetős javításokról -annak megkezdése előtt- minden alkalommal írásos árajánlatot küldünk e-mailben.
A javítási folyamat megkezdéséhez kérjük kattintson http://revotica.hu/javitas/javitas.php

Hírek

Fenyő ágyak központi raktárból, 1 napos szállítással rendelhetőek.

Linkek:Fenyő ágykeretek, Ifjúsági és gyerekágyak, Emeletes ágyak

 

Prémium vezetői székek a Revotica áruházakban.  Valódi bőr, valódi vas, valódi króm, valódi fa betét jellemzi a prémium termékeket, és az összes extrával el vannak látva. Érdemes megnézni a termékeket élőben. Minden bemutató termünkben megnézhető az összes modell.  Szállítási idő: 1 nap.  

Keményfa Prémium étkezőszékek a Revotica üzletekben ! Szállítási idő: 1 nap

Rövid videó az étkezőszékekről. 

Link : https://revotica.hu/home/etkezoszekek

szekrenyagy

A szekrénynek kinéző bútor egy hidraulikus vasalat segítségével egy mozdulattal teljes értékű ággyá alakítható.

Az ágy gőzölt bükk ágyrácsot tartalmaz, és tetszőleges matrac rendelhető hozzá 22 cm vastagságig.

Jelenleg a Reitter Ferenc utcai üzletben, és az Üllői úti üzletben tekinthetőek meg a termékek.

Klikk ide a szekrényágyakhoz:

Kárpitos éjjeliszekrények rendelhetőek az összes nálunk rendszeresített színben, műbőrből és textilből egyaránt,már 28.000 Ft-tól. Az üzletekben a termékek megtekinthetőek. 

Az éjjeliszekrények 2 és 3 fiókos kivitelben, szálcsiszolt valódi fém fogantyúkkal, és SOFT CLOSE csillapított fiók vasalatokkal vannak szerelve.Gyártási idő: kb. 2 hét.

Az éjjeliszekrények az alábbi kivitelekben rendelhetőek: 

Kanapéágyak

Megérkeztek a 145x200-as ággyá alakítható modern Revotica kanapék, melyek farugós ülőfelülettel, kinyitást elősegítő rugós vasalattal, ágyneműtartóval, és USB telefontöltővel vannak felszerelve. 

Sok féle anyaggal, textillel, textilbőrrel, bőrhatású szövettel , műbőrrel is rendelhetőek, közel 40 fajta színben, tetszőleges összeállításban. Akár 5 nap alatt is legyártjuk !

Információkért klikkeljen ide: Ágyazható kanapék

Mindegyik üzletünkben megtekinthető a helymágus PUFF, amelyik a fedőszövet eltávolításával ággyá alakítható. 

40 féle szövettel, műbőrrel, tetszőleges színben rendelhető, akár 3 nap alatt legyártjuk. 

Információért klikkeljen ide:  Vendégágy - összecsukható PUFF - PERU

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.