Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ügyfeleink éveken keresztül elégedett használói lehessenek a nálunk vásárolt termékeknek. Ezért mindazon esetekben, amikor a termékkel felmerült hiba jótálláson alapuló javítása nem lehetséges, vásárlóink számára a vásárlástól számított 10 éven keresztül biztosítjuk az önköltségi áron történő fizetős javítást. 

FIGYELEM: Üzletpolitikai okokból kizárólag a cégünk által gyártott és értékesített termékek javítását vállaljuk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a külföldi gyártók abszolút nem, a magyar gyártók pedig elvétve tartanak fent javítószolgálatot a garanciális időszakon túlra, illletve vállalnak fizetős javítást saját termékeikre, ennek ellenére más gyártók termékeivel kérjük keressék az adott termék gyártóját, vagy forgalmazóját.

Milyen esetekben nem lehetséges a jótállási jogon alapuló javítás?  (pár példa)

1. Amennyiben a terméket nem fogyasztói szerződés keretében értékesítettük, azaz a vásárló nem fogyasztó.
2. Amennyiben a terméket fogyasztónak értékesítettük ugyan, de az használtként máshoz került, függetlenül a szerzés jogcímétől (adásvétel, ajándékozás, öröklés)
3. Amennyiben a jótállási idő lejárt.
4. Amennyiben a jótállási idő még nem járt le, de a hiba jellege folytán egyértelműen megállapítható, hogy az nem rendeltetésszerű használat miatt következett be : például cigaretta miatti égésnyom, idegen festékanyagok (hajfesték, körömlakk stb), vasalónyom, stb stb.

Az alábbiakban pár példa az általunk vállalt fizetős javítások árairól, a teljesség igénye nélkül:

- Fotelek (pl. BERN, HAVANNA, stb) teljes újrakárpitozása (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- 2-3 személyes kanapék (pl. BERN, HAVANNA, stb.) teljes újrakárpitozása (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- ágyazható kanapék teljes újrakárpitozása (pl. HANNOVER, LINZ)  (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- kisebb ágyazható sarokülő garnitúrák (pl. DORTMUND) teljes újrakárpitozása: (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- nagyobb ágyazható sarokülő garnitúrák (pl. MADRID, LIPCSE) (felhasznált szövetkategóriától függően, hibátlan váz, és PU párnázat esetén):
- matracok kigödrösödött felső komfortrétegének cseréje: (mérettől függően):
- matracokhoz új matrachuzat rendelése: (mérettől és szövetkategóriától függően):
- kárpitosbútorok és ágyak vázjavítása:

fentieken túl bármilyen jellegű hibával kapcsolatban kérje árajánlatunkat.
 

A fizetős javításokról -annak megkezdése előtt- minden alkalommal írásos árajánlatot küldünk e-mailben.
A javítási folyamat megkezdéséhez kérjük kattintson http://revotica.hu/javitas/javitas.php

Hírek

Cégünk Üllői úti üzlete az Üllői út 241 szám alá költözött, és meg is nyitott.

A közel 1000 nm-es üzlet a XIX. kerületi tűzoltóság közvetlen szomszédságában van, 700 m-re a SHOPMARK plázától, az OPEL Tóth kereskedéssel szemben.

Számos általunk gyártott matractípus legjobban keresett méretváltozataiból tartunk készleten. A pontos készletadatokért kattintson IDE.

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 20 cm vastag - memóriahabos techológiával készült FLORIDA20, és a természetes latexet tartalmazó új generációs BORNEO20. Közel 45 fajta méret, közvetlenül a GYÁRTÓTÓL.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 22 cm vastag Konvolut techológiával készült SIRACUSA22, és a masszív, kemény felületet adó új generációs COCCOLUX20.

Megérkezett legújabb fejlesztésünk, a NEPTUN ágyneműtartós, állítható ágyrácsos franciaágy család.

Rendelhető 140x200, 160x200, 180x200, és 200x200 méretben.

Engedjék meg hogy bemutassuk a nagy sikerű táskarugós termékcsaládunk "legkeményebb" tagját, a 23 centiméter vastag MILANO23 típust.

Megújult a weboldal

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük; weboldalunk nem csak tartalmában és megjelenésében, de alapjaiban is megújult. Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, ami felhasználóbarát, átlátható, informatív, megrendelések leadása is egyszerű és gyors, mivel regisztráció nem szükséges hozzá.

Reméljük, új weboldalunk elnyeri tetszésüket, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk, az „Ügyfélszolgálat” fül alatt található e-mailcímen.