Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

A kiszállításról az általános tájékoztató ITT olvasható.

Vidéki szállítások a hét csütörtöki és pénteki napján realizálódnak.

A Budapesten kívüli, nem agglomerációs településekre a kiszállítás kizárólag gyűjtőfuvarban lehetséges. A vidéki kiszállítás régiók szerint épül fel, és akkor indul amikor az adott irányba / régióba a megfelelő mennyiségű szállítás összegyűlik, és azokat (vagy legalább nagy részét) a tervezett napon át is tudják venni. Ennek megfelelően a vidéki kiszállítás a gyakorlatban a gyártás után, a készre jelentést követő 5-20 napban valósul meg. Amennyiben a gyűjtőfuvaros szállítás feltételei nem felelnek meg Önnek, úgy a termék szállítására kérjük más szállítót megbízni szíveskedjenek.

A MATRACOK kiszállítási díja bármely vidéki címre:

 

A KÁRPITOS BÚTOROK kiszállítási díja bármely vidéki címre:

 

 

Hírek

Cégünk Üllői úti üzlete az Üllői út 241 szám alá költözött, és meg is nyitott.

A közel 1000 nm-es üzlet a XIX. kerületi tűzoltóság közvetlen szomszédságában van, 700 m-re a SHOPMARK plázától, az OPEL Tóth kereskedéssel szemben.

Az üzleten még nincsenek feliratok és táblák, a képen látható fehér épületet kell keresni.

Számos általunk gyártott matractípus legjobban keresett méretváltozataiból tartunk készleten. A pontos készletadatokért kattintson IDE.

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 20 cm vastag - memóriahabos techológiával készült FLORIDA20, és a természetes latexet tartalmazó új generációs BORNEO20. Közel 45 fajta méret, közvetlenül a GYÁRTÓTÓL.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 22 cm vastag Konvolut techológiával készült SIRACUSA22, és a masszív, kemény felületet adó új generációs COCCOLUX20.

Megérkezett legújabb fejlesztésünk, a NEPTUN ágyneműtartós, állítható ágyrácsos franciaágy család.

Rendelhető 140x200, 160x200, 180x200, és 200x200 méretben.

Engedjék meg hogy bemutassuk a nagy sikerű táskarugós termékcsaládunk "legkeményebb" tagját, a 23 centiméter vastag MILANO23 típust.

Megújult a weboldal

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük; weboldalunk nem csak tartalmában és megjelenésében, de alapjaiban is megújult. Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, ami felhasználóbarát, átlátható, informatív, megrendelések leadása is egyszerű és gyors, mivel regisztráció nem szükséges hozzá.

Reméljük, új weboldalunk elnyeri tetszésüket, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk, az „Ügyfélszolgálat” fül alatt található e-mailcímen.