Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót.

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk 2014. december 01. -től jótállási igény érévényesítésre, illetve fizetős munkára vonatkozó megbízásokat kizárólag az erre a célra kialakított online felületén fogad el. (Az online felületen keresztül intézett javítások adatai közvetlenül cégünk ERP rendszerébe kerülnek, és a minőségbiztosítási rendszerünk (6σ-SixSigma) üzemeltetéséhez szükséges, fontos automatikus adatnyerési pontokat tartalmaznak. Ezek segítségével kifinomult statisztikai módszerekkel tudjuk mérni és befolyásolni a kapcsolódó szolgáltatásaink, az értékesített termékeink, beszállítóink, és a felhasznált alapanyagok minőségét, és azok esetleges változásait.)  A telefonos, e-mailben küldött, elfaxolt, esetleg kinyomtatott / írott postai leveles megbízásokat jogszabályi kötelezettségeink miatt fogadjuk ugyan, de ezek ügyintézése törvényszerűen jóval lassabb. Cégünk több tízezer eladott, és még garanciális terméke mellé csak így tudunk megfelelő (szabályozott, és folyamatosan kontrollált) minőségű támogató szolgáltatást nyújtani.

A javítószolgálat működése:

1. Kérjük, hogy a hibásnak vélt termékről készítsen több darab részletes, a hibát ábrázoló fényképet.
2. Kérjük keresse meg a termék vásárlásakor kapott szállítólevelet, nyugtát, számlát, ha ezek már nincsenek meg akkor a rendelésvisszaigazolást, esetleg vevőkódot, vagy legalább a kiszállítás körülbelüli időpontját.
3. Töltse ki értelemszerűen az online javítószolgálat űrlapját, és töltse fel a készített fotókat. Amennyiben a termék szállítását is kéri, kérjük ügyeljen arra hogy a termék JELENLEGI elszállítási címét adja meg, hiszen adott esetben adatbázisainkban csak a kiszállítás időpontjában aktuális cím szerepel. Fogalmazza meg világosan és részletesen a felmerült hibát, az észlelés módját, a hiba keletkezésének esetleges előzményeit. Az egyszavas hibaleírások nehezítik a probléma körülhatárolását, és a javítás időtartamát is számottevően növelhetik.  
4. az "Elküldés" gomba kattintva küldje el részünkre a pontosan kitöltött űlapot.
5. Ekkor az űrlap adatai bekerülnek az ügyviteli rendszerünkbe, és az ügy RMA számot kap. Az RMA számot és a javítás állapotának online követéséhez szükséges adatokat automatikus e-mailben kiküldjük Önnek.
6. Kollégáink összeállítják a hiba javításához szükséges árajánlatot. Amennyiben a hiba a jótállási időn belül keletkezett, és a jótállási feltételeknek egyébként megfelel, az árajánlat 0 Ft -ról fog szólni. A részletes írásbeli árajánlatot a rendszer e-mailben kiküldi Önnek.
7. Az árajánlatot tartalmazó e-mailben kérjük kattintson az "árajánlatot elfogadom" gombra (HTML) / linkre (text). Ezzel indul a javítási folyamat szervezése.
8. Kollégáink az árajánlat elfogadása után -amennyiben a javítást szállítással kérte- megszervezik az adott temék beszállítását, berendelik a szükséges alkatrészeket, ütemezik és a megfelelő szakemberekhez allokálják a termék javításának munkafolyamatait. A termék javítási folyamata és aktuális státusza a kapott RMA számmal nyomon követhető weboldalunkon. 
9. Az elkészült termék készre jelentését követően kiszállítás szervező kolégáink jelentkezik Önnél a megadott telefonszámon a kiszállítással vagy bemutatótermi átvétellel kapcsolatban.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a termékek javítása a szezonális hatásoktól függően 1-5 munkanapot vehet igénybe. A ki- és beszállítás időtartama szállítási régiónként eltérő lehet. Budapesten és a közvetlen agglomerációkban a ki-és beszállítás jellemzően pár napon belül realizálódik. 

Ezen linken azonnal megkezdheti az űrlap kitöltését: ITT        

Hírek

Prémium vezetői székek a Revotica áruházakban.  Valódi bőr, valódi vas, valódi króm, valódi fa betét jellemzi a prémium termékeket, és az összes extrával el vannak látva. Érdemes megnézni a termékeket élőben. Minden bemutató termünkben megnézhető az összes modell.  Szállítási idő: 1 nap.  

Keményfa Prémium étkezőszékek a Revotica üzletekben ! Szállítási idő: 1 nap

Rövid videó az étkezőszékekről. 

Link : https://revotica.hu/home/etkezoszekek

A szekrénynek kinéző bútor egy hidralikus vasalat segítségével egy mozdulattal teljes értékű ággyá alakítható.

Az ágy gőzölt bükk ágyrácsot tartalmaz, és tetszőleges matrac rendelhető hozzá 22 cm vastagságig.

Jelenleg a Reitter Ferenc utcai üzletben, az Üllői úti üzletben, és a Budaörsi üzletben tekinthetőek meg a termékek.

Klikk ide a szekrényágyakhoz:

Kárpitos éjjeliszekrények rendelhetőek az összes nálunk rendszeresített színben, műbőrből és textilből egyaránt,már 28.000 Ft-tól. Az üzletekben a termékek megtekinthetőek. 

Az éjjeliszekrények 2 és 3 fiókos kivitelben, szálcsiszolt valódi fém fogantyúkkal, és SOFT CLOSE csillapított fiók vasalatokkal vannak szerelve.Gyártási idő: kb. 2 hét.

Az éjjeliszekrények az alábbi kivitelekben rendelhetőek: 

Kanapéágyak

Megérkeztek a 145x200-as ággyá alakítható modern Revotica kanapék, melyek farugós ülőfelülettel, kinyitást elősegítő rugós vasalattal, ágyneműtartóval, és USB telefontöltővel vannak felszerelve. 

Sok féle anyaggal, textillel, textilbőrrel, bőrhatású szövettel , műbőrrel is rendelhetőek, közel 40 fajta színben, tetszőleges összeállításban. Akár 5 nap alatt is legyártjuk !

Információkért klikkeljen ide: Ágyazható kanapék

Mindegyik üzletünkben megtekinthető a helymágus PUFF, amelyik a fedőszövet eltávolításával ággyá alakítható. 

40 féle szövettel, műbőrrel, tetszőleges színben rendelhető, akár 3 nap alatt legyártjuk. 

Információért klikkeljen ide:  Vendégágy - összecsukható PUFF - PERU

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.

Mint ismeretes, Németország egyik legpatinásabb matracgyártó cége, a kitűnő minőségű  Aerial Senso habmatracokat is előállító Dunlopillo GmbH. fizetésképtelen lett és beszüntette tevékenységét.

Cégcsoportunknak sikerült a német felszámolóval megegyeznie és megvásárolnia a Dunlopillo ultramodern, teljesen automatizált és robotizált CANNON / Afros komplett matracgyártó gyártósorát.