Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

Az elkészült és készre jelentett termékek elszállítása 3 féle képpen oldható meg:

1. Vásárlóink átvehetik az elkészült termékeket bemutatótermeinkben nyitvatartási időben (H-1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 40, H-6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 72/C)

vagy

2. Vásárlóink a termék készre jelentése után megbízhatnak egy fuvarozót, hogy a terméket a kifizetés után a vásárló által megadott címre szállítsa el,

vagy 

3. Vásárlóink megbízhatnak minket is, hogy a készre jelentett termékeket szállítsuk ki.

TERMÉK ÁTVÉTELE A BEMUTATÓTEREMBEN:

Amennyiben a terméket cégünknél kívánják átvenni, úgy fontos, hogy a szállításra alkalmas eszközzel, és a termék súlyát figyelembe vevő, felpakolásra alkalmas emberanyaggal érkezzenek. A nem megfelelő gépjármű méretből, vagy nem szakszerű felpakolásból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. 

Cégünk a következő feltételekkel vállal szállítást:

- A gyártási időbe a kiszállítás időtartama, illetve a kiszállítás szervezésének időtartama nem számít bele. A gyártásra adott megbízást, szerződést a készrejelentéssel teljesítettnek tekintjük. A szállítást külön szerződésben tudjuk vállalni, az nem tartozik a gyártáshoz.
- A kárveszély a termék vásárlónak történő átadás pillanatában száll át a vevőre. Ez személyes átvételkor, és a vásárló által megbízott külsős szállító megbízása esetén a számla kiállításának és a termék birtokbaadásának pillanatában száll át a vásárlóra. Amennyiben minket bíz meg a szállítással és a rakodással, a kárveszélyt egészen a rendeltetési helyre történő beállításig viseljük. A helytelen szállításból fakadó sérüléseket fizetős javítás keretében tudjuk helyrehozni, a jótállásra (garancia) ezekben az esetekben nem lehet hivatkozni.
- Amennyiben cégünktől rendeli meg a házhozszállítást, a rendeléskor kifizetett előlegen felüli fizetendő összeget (fennmaradó rész + szállítási díj) a kiszállításkor a sofőrnek is kifizetheti (készpénzben), nem kell emiatt újra bemutatótermünk pénztárához fáradnia. 

Cégünktől kiszállítás 2 féle képpen kérhető:

- kérhető csak kiszállítás, amikor a terméket olyan teherautóval visszük ki, amivel csak a sofőr utazik, rakodót nem visz magával. Ebben az esetben a terméket a sofőr a kocsiról adja át. A termék rendeltetési helyére történő bepakolása és összeszerelése a vásárló és segítőinek feladata.
- kérhető kiszállítás rakodással, amikor a terméket olyan teherautóval visszük ki, amivel a sofőr mellett rakodó is utazik. Ebben az esetben a szállítók a vásárló segítsége nélkül a terméket a rendeltetésihelyére beállítják, és összeszerelik. Rakodót csak budapesti kiszállítás esetén küldünk, vidéki gyűjtőfuvarok esetén RAKODÓ NEM KÉRHETŐ.

GYŰJTŐFUVAROS SZÁLLÍTÁS:

A gyűjtőfuvaros szállításnál a teherautó egy fuvarkörrel több címet ér el egymás után.

- előnye, hogy fajlagosan olcsóbb szállítási mód,
- hátránya, hogy a vevőcímek elérése egymás után, szekvenciálisan történik, így a sor elején beálló késések a sor végén levőkhöz begyűrűznek, így fix időpontra érkezés gyakorlatilag kizárt. Késést okozhatnak forgalmi viszonyok, megelőző címeken történő várakozások, csigalépcsők, tizenhatodik emelet, elromlott liftek, stb. 
- ezért gyűjtőfuvarban a szállításhoz minden esetben 4 órás időintervallumot jelölünk meg az érkezésre.
- A Budapesten kívüli, nem agglomerációs településekre a kiszállítás kizárólag gyűjtőfuvarban lehetséges. A vidéki kiszállítás régiók szerint épül fel, és akkor indul amikor az adott irányba / régióba a megfelelő mennyiségű szállítás összegyűlik, és azokat (vagy legalább nagy részét) a tervezett napon át is tudják venni. Ennek megfelelően a vidéki kiszállítás a gyakorlatban a gyártás után, a készre jelentést követő 5-15 napban valósul meg.

CÉLFUVAROS SZÁLLÍTÁS:

A célfuvaros szállításnál a teherautó az előre megbeszélt időpontra érkezik a megadott címre.

- Előnye, hogy nem kell várakozni a kiszállításra várva, a célfuvaros szállításnál a megengedett késés: 10 perc A 10 perc késés után a fizetendő kiszállítási díj megegyezik a gyűjtőfuvaros kiszállítás díjával. 
- hátránya, hogy fajlagosan drágább szállítási mód.
- célfuvart kizárólag Budapesten és a budapesti agglomerációban vállalunk, ennél távolabbi (vidéki) kiszállításnál csak gyűjtőfuvar kérhető

A budapesti kiszállítás árairól ITT tájékozódhat

A vidéki gyűjtőfuvaros kiszállítás árairól ITT tájékozódhat.

 

Hírek

Számos általunk gyártott matractípus legjobban keresett méretváltozataiból tartunk készleten. A pontos készletadatokért kattintson IDE.

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek LÓSZŐR matracaink, illetve kaphatóak már az egyedülálló komfortszintet nyújtó dupla soros táskarugós matracok is.

Az eddig csak elérhetetlen áron kínált luxusmatracokban fellelhető alapanyagok mostantól megtalálhatóak a Revotica matracokban is.

Vásárlóink élvezhetik a közvetlen GYÁRTÓI ÁRAKAT is.  

Például 140*200-as 26 cm magas táskarugós matrac lószőr réteggel 

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 20 cm vastag - memóriahabos techológiával készült FLORIDA20, és a természetes latexet tartalmazó új generációs BORNEO20. Közel 45 fajta méret, közvetlenül a GYÁRTÓTÓL.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 22 cm vastag Konvolut techológiával készült SIRACUSA22, és a masszív, kemény felületet adó új generációs COCCOLUX20. Közel 40 fajta méret, közvetlenül a GYÁRTÓTÓL.

Megérkezett legújabb fejlesztésünk, a NEPTUN ágyneműtartós, állítható ágyrácsos franciaágy család.

Rendelhető 140x200, 160x200, 180x200, és 200x200 méretben.

Engedjék meg hogy bemutassuk a nagy sikerű táskarugós termékcsaládunk "legkeményebb" tagját, a 23 centiméter vastag MILANO23 típust.

Megújult a weboldal

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük; weboldalunk nem csak tartalmában és megjelenésében, de alapjaiban is megújult. Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, ami felhasználóbarát, átlátható, informatív, megrendelések leadása is egyszerű és gyors, mivel regisztráció nem szükséges hozzá.

Reméljük, új weboldalunk elnyeri tetszésüket, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk, az „Ügyfélszolgálat” fül alatt található e-mailcímen.