Kosár   üres
Kárpitosbútor- és Matracgyár

Tekintse meg franciaágy kínálatunkat ágy webáruházunkban ! 

Gyártói ágy webáruházunkban több mint 10 féle típusú minőségi franciaágy közül választhat. Valamennyi típusú és méretű franciaágyunk rendelkezik ágyneműtartóval.  A hálószoba összhangját nagyban befolyásolják a franciaágyak.

Ezeket a franciaágyakat integrált ágyráccsal, ágyneműtartóval, választható méretekkel, és több száz szövet- és műbőr variációval variációval kombinálhatja.

4 ok, amiért jobban jár, ha a mi ágy webáruházunkban vásárol!

  1. Nálunk kapja a leghosszabb garanciát! 
  2. Nem csak ágy webáruház vagyunk, hanem szaküzlet is! Így ki is tudja próbálni termékeinket szaküzleteinkben
  3. Az áraink önmagukért beszélnek! Mivel gyártók vagyunk, így a legjobb árat kapja ágy webáruházunkban!
  4. Szállítás... Ha kéri akkor a terméket le is szállítjuk Önhöz, felvisszük a lakásba, és össze is szereljük. 

Franciaágy kínálatunkat ezen a linken találja. 

Termékeinket természetesen itt a webáruházban is megrendelheti, mi mégis azt ajánljuk, hogy jöjjön el hozzánk személyesen és próbálja ki/tapogassa meg leendő ágyát!

Hírek

Update: 2020.05.25. Mindegyik Revotica üzlet nyitva tart, hagyományos nyitva tartás szerint.

A termékek megrendelése, gyártása, bolti átvétele, és házhoz szállítása zavartalanul működik. 

A sok telefonos érdeklődésre tekintettel: Üzleteink minden korosztályból várják az érdeklődőket a teljes nyitvatartási idő alatt (10.00-19.00) 

Számos általunk gyártott matractípus legjobban keresett méretváltozataiból tartunk készleten. A pontos készletadatokért kattintson IDE.

Megjelentek új ágyneműtartós franciaágyaink.  Újdonság az ágyneműtartós BOXSPRING ágy is.

Minden Revotica ágy komfort ágyráccsal van szerelve, amelynek állítható a fejvége, a lábrész megemelésével pedig a tágas ágyneműtartóhoz férünk hozzá.

Megérkeztek LÓSZŐR matracaink, illetve kaphatóak már az egyedülálló komfortszintet nyújtó dupla soros táskarugós matracok is.

Az eddig csak elérhetetlen áron kínált luxusmatracokban fellelhető alapanyagok mostantól megtalálhatóak a Revotica matracokban is.

Vásárlóink élvezhetik a közvetlen GYÁRTÓI ÁRAKAT is.  

Például 140*200-as 26 cm magas táskarugós matrac lószőr réteggel 

Megérkeztek az új generációs - 307 rugó / m2-es táskarugótesttel szerelt, extra kókuszmatracok latex, illetve memóriahab komfortréteggel.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 20 cm vastag - memóriahabos techológiával készült FLORIDA20, és a természetes latexet tartalmazó új generációs BORNEO20. Közel 45 fajta méret, közvetlenül a GYÁRTÓTÓL.

Megérkeztek a legújabb kókusz-hideghab matracaink, a 22 cm vastag Konvolut techológiával készült SIRACUSA22, és a masszív, kemény felületet adó új generációs COCCOLUX20.

Megérkezett legújabb fejlesztésünk, a NEPTUN ágyneműtartós, állítható ágyrácsos franciaágy család.

Rendelhető 140x200, 160x200, 180x200, és 200x200 méretben.

Engedjék meg hogy bemutassuk a nagy sikerű táskarugós termékcsaládunk "legkeményebb" tagját, a 23 centiméter vastag MILANO23 típust.

Megújult a weboldal

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük; weboldalunk nem csak tartalmában és megjelenésében, de alapjaiban is megújult. Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, ami felhasználóbarát, átlátható, informatív, megrendelések leadása is egyszerű és gyors, mivel regisztráció nem szükséges hozzá.

Reméljük, új weboldalunk elnyeri tetszésüket, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadunk, az „Ügyfélszolgálat” fül alatt található e-mailcímen.